Diakoni


HADSELRINGEN

er et møtepunkt på Stokmarknes menighetshus for alle som vil oppleve en hyggelig kveldsstund. Vi har sang og musikk, andakt, dikt/ muntre historier, loddsalg og selvsagt kaffe/ te og noe godt å spise. Inntektene fra loddsalget går til driften av Stokmarknes menighetshus. Møtene er den første mandag i hver mnd. i perioden september – desember. 

Arrangør: Diakonien i Hadsel

ÅPENT HUS

er et sosialt, diakonalt treffpunkt på Stokmarknes menighetshus hver onsdag. Her kan du ta formiddagskaffen sammen med andre. Salg av nystekte vafler med jordbær og rømme.
Arrangør: Diakonien i Hadsel

Strikkekafè

på Stokmarknes menighetshus hver 2. torsdag (oddetalls-uker). Et sosialt, diakonalt treffpunkt for håndarbeidsinteresserte i alle aldersgrupper. Vi tar med oss ulike håndarbeider og hygger oss sammen, diskuterer mønstre, oppskrifter m.m., får gode idéer, lar oss inspirere av hverandre, osv. I tillegg er det kaffe/ te/ saft og noe å bite i.
Arrangør: Diakonien i Hadsel

Grøtlørdag

på Stokmarknes menighetshus den siste lørdagen i hver mnd. fra september – november og fra januar - april. Dette er dagen da du ikke trenger å lage middag! Du kan komme alene eller sammen med familie og venner og spise nykokt risengrynsgrøt i lag med andre.
Arrangør: Diakonien i Hadsel


Felleskristen bønn
Den tredje mandagen i hver mnd. møtes mennesker fra ulike menigheter i Hadsel til felles bønn. Vi har erfart at Gud hører bønn og vi kjenner styrken ved å be i fellesskap. Alle som har et ønske om å være med, enten du ber stille eller høyt, er velkommen! Sted: Pinsekirken
Arrangør: Den Norske Kirke, Pinsemenigheten, Kristent Fellesskap


Besøkstjeneste
Besøkstjenesten består av frivillige i menigheten, og av diakon\diakoniarbeider. Vi tilbyr hjemmebesøk etter ønsker og behov til mennesker i ulike livssituasjoner. Det kan være samtaler, eller høytlesning for de som ikke leser selv, vi har et lyttende øre og taushetsplikt. Besøkene kommer i gang ved henvendelser til kirkekontoret/diakon.
Arrangør: Diakonien i Hadsel


Kafe OK
Andre onsdag i måneden samles vi på kafe OK, en sosial møteplass på Fleines for små og store. Vi selger kaffe, kakao , vafler og annet til en billig penge.  Her kan man være sammen over kaffekoppen, se på ungene som tegner eller hive seg med på ludo, mikado eller yatzy. På OK deltar noen av årets konfirmanter .
Arrangør: Diakonien i Hadsel


Åpen Dør
Hver mandags formiddag er det kafe på” bakerigården” Melbu. Åpen dør skal være et treffpunkt for folk i nærmiljøet, spesielt rettet mot innvandrere. Vi lager internasjonal mat og spiser sammen, hjelper hverandre med strikking og hekling, eller vi leser fra norske bøker. Iblant får vi musikalske innslag fra kulturskolen og andre. Vi lærer av hverandre, knytter nye kontakter og vennskap.
Arrangør: Diakonien i Hadsel og Bankplassen Melbu


Fleines husforening
Tradisjonell kvinneforening med sang ,andakt, kaffe , loddsalg med inntekt til misjonshuset på Fleines. Vi møtes den første onsdagen i måneden.. 
Arrangør: Fleines husforening, Diakonien i Hadsel

Hyggetreff

Samvær for eldre og andre, fast hver måned på Innlandet alderssenter og på Riarhaugen alderssenter. Sang, andakt, artige innslag, bevertning, loddsalg.

Arrangør: Diakonien i Hadsel